sonic reducer i aint no loser

sitter här och luktar skoter framför datorn. ska snart väl pallra mig till stan där det nog skulle bli fika av något slag(?) med sonia och felicia. igår var det hockey på schemat och det slutade inte bra. mitt humör var inte på topp efter kan man nog som säga. aja nu ska jag dra, ni får en skön låt, CYA

40 day dream - edward sharpe & the magnetic zeros

the moniker

har sett melodifestivalen nu, dock lika besviken på vinnaren som alltid! som ni kanske förstår så hejade jag på daniel karlsson, även kallad the moniker. Förstår inte grejen med att hoppa omkring på en scen där man iprincip bara är pågrund av sitt utseende och sjunga om att man vill bli populär? i mean whats up with that?
Aja. nu skall jag se bigbrother som den stora tönt jag är, ha det bra!

well since my baby left me, i found a new place to dwell. It's down at the end of lonely street, at heartbreak hotel


hitta ba nån risig spegelbild från min telefon. måste bli bättre på att fota, har typ inga bilder sen gamla datorn krasha..
sitter iaf här och lyssnar på lite gammal musik, bla elvis the king, och är otroligt besviken över årets melodifestival. hoppades på the moniker men icket! tredje plats blev det där.. tråkigt!
nu ska jag gå och koka lite coffee i think, i have som really serious koffeinbrist. CYA

if i share with you my story would you share your dollar with me

tog nyss bort alla inlägg, blev less helt plötsligt(var i och försig endast 26 st men det är ju en annan historia).
sitter uppe sent som vanligt och bara tänker och lyssnar på my favorites. Tänker på hur jag alltid lyckas bli förälskad i människor som redan är döda..? just see, Jeff Buckley, James Dean, Heath Ledger, Joe Strummer..
jag får helt enkelt bara vänta tills jag själv kommer ditt upp och då få bli omringad av the best of the best. Thats life. nu:ut på kaffe och en cigarett som alla andra klockan 2 på natten. eller?


RSS 2.0